Volkswagen Golf III : Motor draait op 3 cilinders

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: AEE

Ik zit met een 1.6 motor die stationair tot ongeveer 2000 toeren op 3 cilinders loopt, het betreft de 4e cilinder, de aktie die we ondernomen hebben is boegie kabels, boegies plus kap vernieuwd zag er belabberd uit, daar dat niet het gewenste resultaat had de inspuit galerij losgenomen en toen de inspuit ventielen onderling gewisseld, ook nog even gestart met de galerij los en alle ventielen spoten er vrolijk op los, ook de kompressiedruk gemeten en die zaten allemaal het zelfde rond de 12 bar.
Dus alles wat logies is gedaan maar toch geen verbetering, misschien iemand die kan helpen toch nog iets over het hoofd gezien ??

Groet Gerard

gpekaar

Geplaatst door gpekaar (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Heb je nergens een vacuumlekkage o.i.d. ?

Heb je hem al eens laten uitlezen ?

Indien alles in orde is,kan het toch een 'ontstekings' probleem zijn.

Gr Stefan

gpekaar (0), 14 jaar geleden

Hoi Stefan

We zijn oa flink in de weer geweest met remmenreiniger rond het inlaat gedeelte maar dat gaf geen resultaat, uitlezen gaf ook geen uitsluitsel maar wij kunnen maar beperkt VW uitlezen, ik denk dat ze bij de dealer wel verder kunnen uitlezen dus is nog een mogelijkheid.
Dan de ontsteking, op alle cilinders mooie krachtige vonken dus geen probleem, motor loopt als 3 cilinder dus mooi rond maar tsjaa we hebben er 4 en willen die 4e ook graag aan de praat krijgen.

Groet Gerard

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Gerard

Zie ook :

www.problemcar.nl/viewtopic.php%3Fid%3D70033+golf+loopt+op+3+cilinders&cd=1&hl=nl&ct=clnk&gl=nl

Gr Stefan

gpekaar (0), 14 jaar geleden

Hoi Stefan

Jammer maar de link werkt niet, wil je nog eens eff ??
bvb dank

Groet Gerard

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Bij deze nog een keer :

https://problemcar.nl/topic/volkswagen/g...

Gr Stefan

gpekaar (0), 14 jaar geleden

Stefan bedankt voor de moeite, zodra we meer weten post ik het.

Groet Gerard

gpekaar (0), 12 jaar geleden

Hoi Stefan

Nog even een verlaat berichtje deze auto heeft een ongelukje gehad en is ingeruild, dus verder verloop niet meer bekend, maar nog bedankt voor het meedenken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.