Volkswagen Golf II: Golf mkII bedrading

Bouwjaar: 1986, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

Hi iedereen,

Vorige week heb ik besloten in mijn auto een radio te installeren. De auto kwam standaard zonder radio, maar ik dacht dat de kabelboom bij iedere golf wel hetzelfde was. Toen ben ik op zoek gegaan. Heb het hele dashboard links uit elkaar moeten halen, maar heb met succes drie kabels gevonden. Deze kabels zijn echter door een vorige eigenaar afgeknipt. Hoe fix ik dit nu?

De nieuwe autoradio's hebben een ISO aansluiting toch? Hoe krijg ik deze drie kabeltjes nu aangesloten op een ISO stekker?

Even voor de duidelijkheid de kleuren zijn bruin, rood en blauw. Ik neem aan dat het bruin (grond), rood(+) en blauw(-) is.

alvast hartelijk bedankt voor je tijd,

Guus
[url=http://postimage.org/image/ux8zwywql/][img]http://s14.postimage.org/ux8zwywql/2012_...[/img][/url]

GuusBouwmans

Geplaatst door GuusBouwmans (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Paulus8636 (0) PRO, 11 jaar geleden

Bruin = massa
Rood = constante plus (onafhankelijk van contactslot)
blauw = sturing verlichting van de autoradio. Hier komt spanning op als de de stadslichten inschakelt. Deze draad heb je niet meer nodig.

Wil je dat de radio uit gaat wanneer je het contactslot uitzet? Dan moet je een geschakelde plus vinden. Het gemakkelijkst is om de zwarte draad met rode bies die nar de ventilatorschakelaar gaat af te takken.

Gr.
Paul

GuusBouwmans (0), 11 jaar geleden

Paul, hartelijk bedankt, ik ga het morgen proberen!

Groetjes

GuusBouwmans (0), 11 jaar geleden

Alles werkt. Bedankt Paul!

Paulus8636 (0) PRO, 11 jaar geleden

Okee, bedankt voor de terugmelding. Veel succes ermee!
Gr.
Paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.