Volkswagen Golf V: Golf v werkt niet meer

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: bkc

Goeiedag,

ik zit dus met het volgende probleem, Ik was aan het rondrijden met mijn golf en op een gegeven moment valt hij gewoon uit. Ik draai de sleutel terug om en hij starte terug 5min later weer het zelfde probleem. Ik dacht er scheelt iets met mijn sleutel dus ik met mijn reserve sleutel rond gereden 3dagen geen probleem meer gehad. Tot ik hem stil legde en terug wou starten. Ik draai aan mijn sleutel en stand 1 werkt ( dus ruiten , binnen verlichting ... ) maar stand 2 doet het niet meer ( geen 1 controlelampje op mijn dashboard werkt nog alleen mijn km stand maar na 1min valt die ook uit . Als ik verder draai voor te starten dan doet die het ook niet. Alleen mijn relais die klikken wel in maar dat is het dus ( geen startmotor ) Ik hem in de vag ingestoken kunnen ze die niet uitlezen omdat de obd stroom pakt van contact. Via CAN zijn we er wel binnen geraakt en daar gaf hij aan Stuurhuismodule. Ik een nieuw stuurhuis module gaan halen werkt ook niet doet juist het zelfde de relais klikken in maar geen controle lampjes niks . ik heb het contactje achter het slot vervangen omdat die regelmatig stuk gaan ook niks. Bij VW hadden ze het nog nooit meegemaakt ze dachten vroeger had golf 4 ook da probleem maar toen was de relais 109 die stuk ging maar een golf 5 heeft dat niet meer. Zou iemand mij kunnen helpen met het probleem of heeft iemand het ook meegemaakt ?? Want het is een vervelende situatie .. Mvg Rob

robmk5

Geplaatst door robmk5 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 12 jaar geleden

eerst beginnen met meten, en foutcodes hier te plaatsen

robmk5 (0), 12 jaar geleden

maar toen die de eerste keer was uitgevallen was ik direct naar een bosch center gegaan (omdat de vw garage's bijna allemaal gesloten zijn bij ons buiten een paar zelfstandigen ..) En daar aangehangen en die had geen foutmelding, Toen he . Dus zit het voor de ecu ? of ben ik mis hier in ??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.