Volkswagen Golf: golf vr6 heeft paar sec nodig om te starten

Bouwjaar: 1996

hoi aangenaamt ben henna heb een golf gekocht tijdje geleden en nu valt het mij op als ik de auto start heeft die 8,9 tellen nodig om te starten nu denk ik zelf dat het niet zo hoort heeft iemand enig iedee wat het kan wezen zat zelf aan de tempratuur sensor te denken maar weet niet ze hebben mij verteld dat je er twee van hebt zo ja waar als iemand mij het kan vertellen oja heb een afspraak bijd e gerage om hem uit te lezen kon er niet meteen terecht en als ik zelf een sensor erin zet moet dan de computer geresert worden m.v.d henna

henna

Geplaatst door henna (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

De temperatuursensoren zitten in de koelvloeistof flens aan de rechterkant van de cilinderkop(als je voor de auto staat links), zitten er 2 op rij.
trek anders voor het starten bijde stekkers van de temperatuur sensoren er af dan denkt de computer dat het -40 is. Start hij dan meteen dan weet je genoeg --> temp sensor.

henna (0), 18 jaar geleden

oke zal ik vandaag is doen heb gisteren 1 sensor vervangen dat is die bij het termostaat huis ja waar jy het over hebt heb die met 4 draden vervangen zou het kunnen dat die andere kapot is zou is kijken of ik doe wat jy zegt alle twee sensoren de stekker eraf en dan kijken of die start laat het zo gauw mogelijk vandaag weten bedankt nog voor je reactie afzn henna

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.