Volkswagen Golf: Golf2 start af en toe niet.

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1300 cl 40kw

Wie kan mij helpen. Mijn golf 2 start af en toe niet, bij het om draaien van de kontakt sleutel hoor je waarschijnlijk alleen gezoem van de brandstof pomp.De startmotor is al vervangen door een van de sloop echter zonder resultaat.Hierna het kontakt slot laten vervangen weer zonder resultaat. Ik heb voor de zekerheid ook de startonderbreker laten verwijderen Als hij wel start gaat dit zonder problemen. Bij het aanduwen loopt hij binnen 2 meter.

dirk56

Geplaatst door dirk56 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Dikke plusdraad en massa controleren.
Op de startmotor zit een stekkertje met 1 draad,controleer als de motor niet wilt starten of hier wel spanning op komt te staan tijdens het starten.

Ricky,

stefan84 (0), 17 jaar geleden

ja dat is alweer zo iets met onderdelen van de sloop..je weet nooit in welke staat die zijn!het contactslot,kwam dat ook van de sloop ?

draait de motor wel goed rond tijdens het starten ? of gaat dat traag ?

hoe is de staat van de accu..

indien deze in orde zijn,check dan zoals al gezegd is de kabels..

Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.