Volkswagen Golf III : Golf4 lookalike lampen aansluiting

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Ik wil de golf 4 lookalike lampen halen voor m'n golf 3. Maar die zijn elektrisch in hoogte verstelbaar. Maar ik heb zelf niks in de auto, dus zal bij mij handmatig moeten. Passen die lampen dan wel op de mijne?

tricker89

Geplaatst door tricker89 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Als ze zeggen dat die lichtunit's passen in een Golf 3 en geheel compleet zijn dan zal dat wel kunnen kloppen, kan je desnoods navraag naar doen. En die elec.hoogte verstelling heb je niets mee te maken want je hebt toch de schakelaar e.d. niet in je auto dus het enige wat je moet laten doen is de koplamphoogte instellen en dan klaar.

tricker89 (0), 12 jaar geleden

Het moet op Eem golf 3 passen want daar zijn ze voor gemaakt. Ik maakte me alleen zorgen dat door die regelaar het niet zou passen of werken op de mijne. Maar dat zal dus wel werken zeg jij?

Ga via marktplaats kopen dus diegene weet dat ook niet want zijn golf had wel elektrisch verstelbare licht hoogte

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Als deze lichtunit's gemaakt zijn om op een Golf 3 te monteren (dat weet ik dus niet, dat staat in de fabrieks specificatie's van de lichtunit's die jij wilt kopen) dan zou het moeten werken. Je kan eens Googlen of navraag doen bij de fabriekant.

tricker89 (0), 12 jaar geleden

is me gelukt, is plug en play idd;) thnx

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.