Volkswagen Golf V: golf5 start moeilijk bij warme moter

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi 77 kw.

hallo ik heb en golf 5 1.9 tdi 77 kw. die moeilijk start bij warme motor ze hebben mij ook vertelt dat de startmotor niet goed is maar daar heb ik en nieuwe op laten zetten maar hij doet het nog steets kan iemand mijn vertelen wat het anders zou kunnen zijn gr BOY

boycars

Geplaatst door boycars (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Is de startmotor vervangen door een nieuw exemplaar, of een 'goede' gebruikte ?

Heb je hem al eens laten uitlezen / meetwaardeblokken bekeken ?

Geen lekkage in het brandstofsysteem ?

Start hij wel gelijk ( bij warme motor ) als je de stekker van de koelvloeistof temp sensor aftrekt ?

Gr Stefan

boycars (0), 14 jaar geleden

hallo !revisie startmotor . geen lekkage .ik heb hem nog niet laten uitlezen . gr. Boy

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Heb je al eens geprobeerd om even de stekker van de kvs temp sensor los te halen bij warme motor, om te kijken hoe hij dan start ?

Gr Stefan

boycars (0), 14 jaar geleden

nee nog niet ga ik proberen bedankt.

maxmar (0), 14 jaar geleden

Dit probleem komt vaker voor .heb zelf ook dit probleem gehad en hierbij zijn ook enkele dingen vervangen zoals nokkenas sencor gloeibougies echter geen resultaat.Daarna bij de dealer weer laten meten op allerlei manieren en bleek dat de startmotor te weinig toeren maakte.Daar is een nieuwe (bij vw altijd een revisie,)tstartmotor in gegaan .Probleem was voor een jaar weg sinds de zomer kwam het probleem weer terug .dit voorgelegd bij de dealer en deze heeft inderdaad weer geconstateerd dat de motor te weinig toeren maakt.garage heeft onder garantie weer nieuwe geplaatst en probleem weg.Moet er wel bij zeggen dat er meerdere discussies zijn rondom dit onderwerp sommige zeggen dat je met software aanpassing dit kunt omzeilen.Maar lijkt me sterk dat een groot consurn als Vw geen goede startmotoren aangeleverd krijgt .als hier meer problemen mee komen zal men over stappen op een ander merk .alleen als particulier zul je dit nooit te weten komen.Hopende je hiermee te hebben geholpen.mvg Marc

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Daar doelde ik ook al op Marc..Vandaar dat ik vroeg om even de stekker van de temp sensor af te halen om te kijken hoe hij dan start..Start hij dan wel meteen, startmotor vervangen.

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.