Volkswagen Golf 2016: Google Maps

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CHZ, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 85

Beste Forum leden
Is het mogelijk om via mijn mobiele telefoon android Google Navigiation (Google Maps ) via Discover Media mijn navigatie systeem te volgen streamen .
Johnnyboij

johnnyboij

Geplaatst door johnnyboij , lid sinds 9 jaar geleden

2 Reacties

johnnyboij, 9 maanden geleden

Dan heb ik ook nog een vraag over de update van het navigatie systeem er zit nu een geheugen kaart van volkswagen in je kan de update's downloaden via de website van volkswagen navigatie update . Maar het geheugenkaartje dat er in zit is maar 14,9 gb groot nu heb ik een nieuwe update gedaan maar die is 15 gb dus te groot voor het huidige sd kaartje kan je daar ook een andere groter kaartje voor gebruiken of herkent het navigatie systeem dat niet .
Johnnyboy

johnnyboij, 6 maanden geleden

Ik wilde vragen wie er hier op het forum de app-connect functie kan vrijschakelen zodat ik mijn mobiel kan aansluiten op mijn navigatie systeem zie afbeelding ik hoop dat iemand dat kan .
Johnnyboy

.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.