Volkswagen Golf 2014: P242A00 uitlaatgas tempratuursensor

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CRK, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 81

Hoi,

Ik heb een volkswageb golf 7 1.6 tdi 2014 en loop tegen het volgende aan. Wanneer ik mijn motor start en warm rijdt, dan knippert het voorgloei lampje. Dit lampje gaat soms uit maar komt dan later weer terug.
De melding die ik kreeg bij het uitlezen was: uitlaatgas tempratuursensor 3, groep 1(onaannemelijk permanent)

Wie kan mij helpen?

Ben trouwens niet zo handig, maar weet wel dat het een sensor is, deze wil dan ook zelf kopen en erop laten zetten door iemand. Ben die garages die mij oplichten hier in Amsterdam spuugzat.

P242A00 is het nummer bij het uitlezen.

Gr,

Elias

Amsterdam96

Geplaatst door Amsterdam96 (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

check

Beste antwoord, geplaatst door oldford (0) PRO, 2 jaar geleden

Ik zou die Delphi inruilen voor een beter apparaat. De vertalingen zijn om te huilen. De ene keer noemt het "Bank" groep en de andere keer gewordt het woord Bank onvertaald gebruikt.
Nog erger is dat bij 2 foutmeldingen op hetzelfde onderdeel de teksten het over verschillende onderdelen hebben: namelijk groep 1, sensor 3 en Sensor 1 Bank 3 (De 2e is sensor en bank omgedraaid).

    Hoi,

    Kan jij me vertellen welke sensor ik nou moet kopen? Ik heb die bruine sensor al vervangen met een tweedehandse (ik weet het heel dom) wat nu? - Amsterdam96 (0), 2 jaar geleden
    Uitlezen met vcds. - Audidriver73 (0) PRO, 2 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.