Volkswagen GOLF: Graag jullie mening: reparatie onder garantie of niet?

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CAYC, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 77

4 maanden geleden is van mijn Golf de koppeling vervangen, incl massavliegwiel.
Deze week kreeg ik problemen met schakelen. Auto is naar de zelfde garage gegaan als die 4 maanden geleden de koppeling heeft vervangen. Probleem: Het contragewicht bij de schakeltoren mist of is niet goed meer (?), Hierdoor was er een bout losgetrild. Na vast draaien van deze bout schakelt ie weer goed. Maandag wordt het contragewicht vervangen of geplaatst.

Mijn vraag is nu: Is dit iets wat niet goed is gemonteerd tijdens het vervangen van de koppeling? Moet ik daarom vragen om deze reparatie (deels?) onder garantie te laten doen? Of heeft hetr huidige mankement niks met het vervangen van de koppeling te maken?

bram82

Geplaatst door bram82 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (965) PRO, 5 jaar geleden

Dit is geen punt voor dit forum , het enige punt is dat het bij het demonteren van de bak het vaak wel los gehaald wordt , de rest mag je zelf invullen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.