Volkswagen golf: gt-lampen in plaats van normale

Bouwjaar: 1994

Ik heb vandaag golf3 gt lampen gemonteerd in mijn golf maar als ik nu mijn grootlicht inschakel gaat mijn dimlicht uit maar dit hoort bij deze lampen te blijven branden. Moet ik er nu een relais bij plaatsen ofzo. Wie weet voor mij de oplossing.

tinus11481

Geplaatst door tinus11481 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

vraagje (0), 20 jaar geleden

kan zijn dat het zo hoort heb het zelf is gehad bij een golf 2 dat was ook zo

vento.nl (0), 20 jaar geleden

Dat je dimlicht uitgaat bij inschakelen van grootlicht is normaal. Ze horen niet tegelijk te branden.
Alleen bij het seinen branden ze beide.

tinus11481 (0), 20 jaar geleden

Ik heb het hier dus over de lampen met een aparte verstraler erin,Deze heeft in plaats van één h4 lamp 2 h1 lampen en ik heb bij de vr6 van een kennis van me gekeken en als hij zijn grootlicht inschakelt blijft zijn dimlicht gewoon branden.
Dus nu is mijn vraag: wat is er bij hem anders dan bij mij en hoe los ik dit op.

carmania2000 (0) PRO, 20 jaar geleden

controleer de relaisplaat onder het dashbord eens, ik denk dat hier ergens een brug is geplaatst die in jouw wagen ontbreekt.
Ik weet van buiten niet juist welke maar als je ze eens vergelijkt kun je het wel vinden

vento.nl (0), 20 jaar geleden

Dan klopt er iets niet niet bij jouw vriend.
Mijn Vento met Golf3 in Golf4 look lampen, dus MET aparte grootlicht, brand het grote licht alleen en niet in combi met dimlicht.Bij een H4 lamp gaat ook je dimlicht uit als je je grootlicht inschakelt.Dus jij hoeft nix optelossen maar jouw vriend moet wat oplossen.

vanzanten (0) PRO, 20 jaar geleden

klopt wat vento zegt, ze branden nooit tegelijk omdat de lamp anders te heet wordt en de blaker kan smelten, bij golf 2 met dubbele koplampen branden ze wel allebei. bij jou horen ze dus niet te branden. je kan ze wel laten branden door ze door te verbinden op je grootlicht, maar of de blaker er over kan betwijfel ik. succes

Tonni (0), 20 jaar geleden

De mensen die reageren dat het niet zou kunnen zijn in de war met H4, we hebben het hier over dubbel H1 met elk hun eigen blaker. Je hebt wel gelijk, is bij sommige types i.d.d. wel zo, ik heb ze bij mijn vriendin haar auto d.m.v. een relais terug gekoppeld naar dim, en dat scheelt een aardig beetje zicht (helemaal vergeleken met de standaard koplampen). Ik had overigens maar een relais nodig omdat de lampen schijnbaar op grootlicht al doorgelust zijn, ze werken allebei.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.