Volkswagen Golf 3 GTI 8v: Slecht starten bij vochtigweer

Bouwjaar: 1996

Mijn vw Golf start sinds een paar weken heel slecht als het vochtig is. Als de motor eenmaal draait dan blijft ie het wel doen ook als ik hem uitzet. Staat de auto echter een paar uur stil en het is nog steeds vochtig buiten dan start ie weer heel slecht. ik krijg hem wel steeds aan de praat. er zit een openluchtfilter op maar de luchtmassameter is goed. wel is de temp.sensor in de luchtfilter vervangen. de bougies zijn ook al vervangen. een dag voordat dit onstond ben ik wel door een hele diepe plas gereden.

MJWVDW

Geplaatst door MJWVDW (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

RoelV (0) PRO, 20 jaar geleden

bougiekabels, rotor, verdeelkap????

jan meulenbeek (0), 20 jaar geleden

Dat luchtfilter is dat een open type die aan het aanzuighuis is gemonteerd,zo ja dan kan het zijn dat de motor niet voldoende warme lucht krijgt in de opwarmperiode,zoals al vele malen op deze site word aangehaalt met een open luchtfilter komen er meer nadelen om de hoek kijken dan voordelen.

Mvg, JM

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.