Volkswagen Touran: handzender touran inleren

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo, ik wil een nieuwe handzender inleren van een touran. Ik heb vag-com maar als ik bij 46 comfortline aanpassen doe dan staat er dat die 1 handzender herkend. Als ik die waarde naar 2 zet dan gebeurt er niets. Moet ik eerst een soort inlogcode gebruiken of heeft iemand een andere manier om dit te doen

groeten ed

at

Geplaatst door at (10) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Touran? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jvm170 (0) PRO, 13 jaar geleden

Het inleren gaat als volgt : je kiest 46 comfortmodule, dan kies je aanpassen,je kiest hier kanaal 1 daar staan het aantal herkende handzenders bv. 1 hier van maak je 2, hierna kies je opslaan (save) overnemen, nu beide handzenders even bedienen de kipperlichten zullen dan oplichten ten teken van herkenning.

mocht dit niet lukken kun je eerst de leerwaarde wissen in kanaal 0

succes Jan

at (10) PRO, 13 jaar geleden

Ja precies zo had ik het ook geprobeert, maar helaas niet bij deze auto. Ben bij de dealer geweest en daar is het wel gelukt dus het probleem zat ook niet in de auto. Maar bedankt voor de reactie. Als iemand anders nog een idee heb hoor ik het graag voor de volgende keer.

groeten ed

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touran of stel zelf een nieuwe vraag.