Volkswagen Golf III : Happerende moter

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Hallo,

Sinds kort hapert mijn auto soms tijdens het rijden. Ik heb het nog maar een paar keer gehad maar het gebeurde tot nu toe bij het optrekken. Ik schakelde gewoon van 3 naar 4 en rond de 3000 toeren begon de moter te haperen. Het lijkt dan net of de moter niet genoeg benzine krijgt, maar omdat ik maar een leek ben kwa autotechniek weet ik dit ook niet zeker. Het is maar van korte duur en daarna heel de dag geen last meer van gehad. Is dit een teken dat er wat mis is met mn auto of gewoon een ouderdomskwaaltje?

len08

Geplaatst door len08 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Het kan vanalles zijn..Hoe is de staat van bougie's / bougiekabels e.d. ?

Sproei de bouiekabels eens nat als de motor loopt, doe dat ook bij de bobine, zie je nu vonken of slaat de motor af ?

Dat haperen, is dat willekeurig of meer bij nat weer ? Doe hij dat ook als je bv 30 in de 3 rijd en dan vol gas geeft ?

len08 (0), 13 jaar geleden

Dat haperen is willekeurig. Had het vandaag en paar weken terug ook. weet dat het toen nog mooi weer was en vandaag was het slecht weer met wind en regen. vandaag reed ik gewoon 80 en begon de moter ineens te haperen voor 10 seconde ofzo en toen was het weer over. vorige keer had ik het toen ik net wegreed en reed toen 40 in zn 3 denk ik.

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Probeer maar eens om de ontstekingsdelen nat te spuiten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.