Volkswagen Golf IV: heeft mijn ruiten wisser achter aparte zekering of is die kapot/

Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

heeft mijn ruiten wisser een zekering of is die gewoon kapot kan iemand mij vertellen sind auto heb heeft die het nooit gedaan,werd tijd dat die het gaat doen? enige advies voor mij ?

ryan504

Geplaatst door ryan504 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Peter Schouten (0), 10 jaar geleden

Controleer de bedrading in de doorvoertule tussen klep en auto maar eens.

suc6

ryan504 (0), 10 jaar geleden

ZAL IK ZO MAAR EVEN DOEN peter,daar uit begrijp ik dus dat die geen fuse heeft.in de zekerings kasje ?

Peter Schouten (0), 10 jaar geleden

Hij zal ongetwijfeld een zekering hebben, maar draadbreuk in doorvoerrubber is een redelijk vaak voorkomend euvel. Welke zekering het is kan ik je niet vertellen maar met een beetje mazzel staat het (met icoontjes) op de binnenkant van het afdekkapje/deksel.

ryan504 (0), 10 jaar geleden

moter hoor ik draaien maar doet niks water spuit alleen als slangetije afhaal voor de rest als weer aansluit komt niks uit en doet niet ruiten wisser achter denk nieuwe motertje.

Peter Schouten (0), 10 jaar geleden

Zou kunnen, maar meet dan wel even op de aansluitingen van de motor of je daar spanning hebt. Ruitenwissermotor en pompje van de sproeier zijn twee verschillende dingen.

Profundo Autoservice (0) PRO, 10 jaar geleden

is het nou de ruitenwisser die het niet doet, of is het de ruitensproeier?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.