Volkswagen Sharan: Hoe autoradio verwijderen voor installeren Parrot Bluetooth Cark

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel

Ik wil een Parrot Bluetooth Carkit (CKS3100) installeren maar kan de radio niet losmaken.
De wagen (VW Sharan) heeft een radio met ingebouwd navigatiesysteem (wel met monochroom scherm) van het type VW RNS MCD.
Er zijn 4 gleufjes in de radio voorzien maar ik heb geen idee hoe de radio kan losgemaakt worden.

Heeft iemand tips?

Baert

Geplaatst door Baert (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Sharan? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jhl (0) PRO, 17 jaar geleden

Voor zover ik weet mag je de radio niet demonteren of de auto herkent hem niet meer. Naar de dealer gaan met dit probleem is het beste

blijegeit (0) PRO, 17 jaar geleden

deze is met speciale ontstekkerpennetjes los te halen. even langs de dealer en ze zullen hem er wel ff voor je uitvissen.. mocht je de voedingsspanning van je radio af gaan halen, check dan wel even of er geen beveiligingscode bij hoort... anders krijg je hem zo lastig weer aan.


mvg

meccanicc (0), 17 jaar geleden

Je kunt hem ook loshalen met de radiohaakjes van een Becker, deze zijn hetzelfde. Idd uitkijken met stekkers loshalen ivm code

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Sharan of stel zelf een nieuwe vraag.