Volkswagen Sharan: stratprobleem

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 liter 115 pk

Beste lezers, dit is mijn eerste bericht.Na een aantal dagen stilstaan is mijn sharan bijna niet aan te krijgen.Bij starten klinkt er dan ook een piep uit het dashboard, en vaak bij loslaten sleutel loopt hij een halve seconde en stopt weer.Gelukkig heb ik een zware accu en na heel veel pogingen loopt hij dan.Maar dan moet je heel voorzichtig zijn met het gaspedaal,bij intrappen om te accellereren houdt de motor subiet in.De startbokkering heb ik er al af laten halen,kabels, bougies etc.zijn ook al eens vervangen.
Er zit nog steeds mobiliteitsgarantie op de wagen, maar na wegslepen naar de garage start hij daar wel,laten ze hem 2 uur stationair lopen en kunnen dan niets vinden,geen foutmelding, en dat kost dan 95 euro "onderzoekskosten". waar moet ik toch heen met dit probleem .Alvast bedankt.

henkcommedianti

Geplaatst door henkcommedianti (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Sharan? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

audia4 (0) PRO, 17 jaar geleden

leesring van het contactslot defect of defect aan het gaan...... die veroorzaakt dat de auto na 2 seconde weer afslaat.

henkcommedianti (0), 17 jaar geleden

Dit kan ik me voorstellen , maar de eerste 10 pogingen slaat hij helemaal niet aan en loopt hij helemaal niet, en hij verzuipt ook.En kan dit dan ook het inhouden bij gasgeven veroorzaken,dat duidt volgens mij meer op gasmengselproblemen.

thijs11387 (0) PRO, 17 jaar geleden

is je temperatuur sensor niet stuk??

henkcommedianti (0), 17 jaar geleden

Zeg thijs, waar vind ik de temperatuursensor?Het stikt van de sensoren onder de motorkap.En zou de lmm ook reden van ellende kunnen zijn?groet henk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Sharan of stel zelf een nieuwe vraag.