Volkswagen Corrado: Hoe bougiedoppen loshalen bij een VR6

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: VR6

Weet iemand waar je het stukje gereedschap kunt krijgen om de bougiedoppen van een VR6 los te halen (voor een normale prijs). Ik heb gelezen dat dit standaard is geleverd bij een VR6 en dat dit geklemd zou zijn aan de motorkapsteunstang. Bij die van ons dus niet.
Of is er nog een andere manier om de (diepliggende) doppen los te krijgen ?

We zijn naar een dealer geweest en die zegt dat ze geen VW-gereedschap verkopen. Een andere dealer wil hem wel uitlenen, maar het lijkt me handiger om zelf te hebben.

Heeft iemand dit soms te koop ?

SpeedBusterGTI

Geplaatst door SpeedBusterGTI (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Corrado? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

De dealer, VAG art. 021 012 231 En zorg dat je stevig zit als je de prijs hoort en wat je er dan voor krijgt is echt geen waar voor je geld........

SpeedBusterGTI (0), 16 jaar geleden

[quote=audia4]De dealer, VAG art. 021 012 231 En zorg dat je stevig zit als je de prijs hoort en wat je er dan voor krijgt is echt geen waar voor je geld........[/quote]
Bedankt voor het uitzoeken. En de prijs is inderdaad aan de hoge kant hè voor zo'n stukje kunststof (€ 23,00 !). Maar ja, zonder dat stukje gereedschap krijg je de bougiedoppen niet (normaal) los.

Audidriver73 (0) PRO, 16 jaar geleden

Die zit als goed is aan de stang die motorkap open houdt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Corrado of stel zelf een nieuwe vraag.