Volkswagen Golf: hoe merk ik noodloop

Bouwjaar: 1995

Hallo allemaal,

vraagje hoe merk ik dat de auto in de noodloop zit? hij trekt voor geen meter... hij houd in heel goed te merken soms trekt hij redelijk. de top snelheid die ik haal is 176 km/h met een 1.6 55kw ik ben beniewd wat er aan de hand kan zijn waardoor hij inhoud... iemand enig iedee?

Met vriednlijke groet,

Jelle

karrespoor

Geplaatst door karrespoor (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4040 (330) PRO, 18 jaar geleden

als je 176KM/U haalt staat hij niet in noodloop.

WimB12260 (0), 18 jaar geleden

top lijkt me netjes voor een auto met dit vermogen, bij type 2 1.6 met 51 kw kwam ook tot die snelheid ongeveer, weegt iets minder als je type III en iets minder vermogen.

Topsnelheid volgens carbase = 168 km/u, tel hier de km-afwijking van je teller bij op en dan kom je toch aardig in de richting.

Weet niet of je bredere banden hebt gemonteerd, maar daar wordt het meestal ook niet beter van...

Wim

karrespoor (0), 18 jaar geleden

ja ik heb er bredere banden op maarja hoe kan het dan dat hij inhoud?? tenminste met doortrekken... en optrekken gaat redelijk.. kan denk ik sneller...

alvast bedankt voor de reactie's...

Groeten Jelle

WimB12260 (0), 18 jaar geleden

Ik denk dat hij helemaal niet inhoud... Maar dat kan ik zo natuurlijk niet voelen. Hoe breed zijn je banden?

Vergeet niet dat 55kw maar 75 pk is... Dat is op zich niet veel en de top van een VW ligt nooit extreem hoog in vergelijk met een opel.

Tenminste dit is mijn ervaring...

Wim

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.