Volkswagen Golf: Hoe reset ik mijn golf

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16V

hallo,

ik heb sinds een tijdje een golf 3 2.0 gti 16v. omdat ik zelf wel een beetje handig ben met bepaalde zaken te repareren breng ik de auto niet zo snel naar de garage. echter nu krijg ik in het display te zien dat de auto voor een beurt weg moet. hoe kan ik dit resetten zodat deze melding niet meer gevene word? ik weet dat een paar toppics ervoor hetzelfde is beschreven voor een lupo maar deze beschrijving werkt niet voor mijn golf. ik hoop dat iemand mij kan vertellen hoe ik dit zou kunnen doen.

groet Manuel

manuel6862

Geplaatst door manuel6862 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

manuel6862 (0), 17 jaar geleden

laat maar ik ben er al achter...

cocochan (0), 17 jaar geleden

hoi manuel
je bent er achter gekomen ? en ik dan , vertel a.u.b. hoe ik het kunnen resetten (je heb het over Golf 5 ?)
groetjes

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

auto op het contact.. druk knop A-links in zet nu het contact af, laat knop A los nu verschijnen de letters OEL druk nu op knop B-rechts nu zie je --------- auto weer op het contact zolang... dat er nu in00 op het display verschijnt...

paul,

manuel6862 (0), 17 jaar geleden

precies zo heb ik het ook gedaan. (cocochan ik heb het over een golf 3)

groet Manuel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.