Volkswagen Golf: golf vr6 bouwjaar 95 tikken van de brandtstof relais bij koude s

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.8

wie kan mij helpen?.als ik de motor start bij een koude motor gaat hij een beetje raar draaien zeg maar als of hij af en toe een cilinder mist.en de brandtstof relais gaat in de auto te keer als of je richting aanwijzer aan staat.en bij de gasklep hoor je een soort plof geluid.als je probeert weg te rijden gaat dit wel maar stotterend tot hij warm is.als hij eenmaal warm is is het een stuk minder kan je gewoon rijden en het brandtstof relais tikt dan nog een keer in de 5minuten.maar als je met een warme motor uitzet en weer start loopt hij weer raar tot dat je zeg maar even de straat uit rijd dan loopt hij weer goed.maar met warme motor voel ik toch dat hij nog een klein beetje sputtert op snelheid 120km.alvast bedankt voor jullie reacties.

jim5433

Geplaatst door jim5433 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

wissel eerst dat relair maar eens uit, dat de motor stotterig loopt is een gevolg van een onregelmatige brandstofdruk..

zoek het probleem in het relair..

paul,

audia4 (0) PRO, 17 jaar geleden

Het kan het relais zijn, maar bij dit type gaat de contactschakelaar achter het contactslot ook wel eens kaduuk. Rotzooi eens aan de sleutel en kijk of er iets te simuleren valt. Zo ja dan heb je bingo en is het probleem redelijk eenvoudig met een nieuwe contactslotschakelaar op te lossen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.