Volkswagen Golf: Hoe weet ik dan mijn onsteking goed staat van mijn gti

Bouwjaar: 1987

Heb het idee dat mijn vervroeger van de onsteking niet werkt.
Hoe kan ik dat controleren dat die wel werkt.Ik moet mijn onsteking helemaal met de klok mee draaien anders wil die niet mooi lopen.Hij wil ook niet echt trekken.Wie kan mij helpen alvast bedankt

jan4889

Geplaatst door jan4889 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

teundebeun20011980 (0), 18 jaar geleden

het mooiste zou zijn dat je dat even met een stroboscoop teste. Als je geen stroboscoop hebt is het slim om even naar een garagebedrijf te gaan, het is maar even werk.
groeten en suc6
Teun

veloce (0), 18 jaar geleden

Verdelerkap openen dan als je een vacuumvervroeger wilt controleren de slang naar de vervroeger los maken en eraan zuigen en ff kijken of je de grondplaat ziet bewegen.
Controle van de centrifugaal vervroeger testen kan alleen met een stroboscoop lamp maar je moet dan wel weten hoeveel vervroeging deze bij verschillende toerentallen moet geven.

jan4889 (0), 18 jaar geleden

Ik zal het even proberen bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.