Volkswagen Passat 2006: Hoe weet ik welke kanalen te gebruiken?

Bouwjaar: 2006

Wij hebben op het werk een aantal testers en storingzoekprogramma's zoals de Bosch KTS met alle vrijgaven in ESI, GMTO en ook Vag-Com.
Mijn vraag is, hoe weet ik nou in Vag-Com welke kanaalnummers ik moet gebruiken voor bepaalde aanpassingen ed?
Hebben jullie allemaal orginele werkplaatsboeken of is er ook een andere manier om daar achter te komen?
Ik blader me soms helemaal ziek in de kanalen om alleen al de service indicatie terug te zetten, (voorbeeld) bij een Passat is het weer een ander kanaal nummer dan een Polo.
Ik lees hier op de site ook stukjes over gasklep in basis stand zetten en leerwaardes wissen, maar hoe weet ik welk kanaal dat is en welke codes het moet zijn?

Alvast bedankt voor jullie reactie.

Berry

Zeldzame

Geplaatst door Zeldzame (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

diko (0) PRO, 18 jaar geleden

Berry, kijk maar eens op www.ross tech.com of www.gerritspeek.nl daar kan je veel vinden over vag-com.
mvg Diko

hb4247 (0) PRO, 18 jaar geleden

www.gerritspeek.nl

19TDI (0), 17 jaar geleden

Je kunt ook de betreffende label-file openen. Deze staat ergens in de boom van VAG-COM. Deze label-file heeft hetzelfde nummer als de module die je wilt uitlezen / recoden. De label-file is te openen met word of kladbok. Je hebt dan een beter overzicht van welke kanalen er benoemd/bekend/beschreven zijn.
Er staat zelfs ook nog een label file in dezelfde map waarin beschreven staat hoe je zelf label-files kunt maken of aan kunt passen.

veldjesgraaf (0) PRO, 17 jaar geleden

Kijk eens bij de.openobd.org is wel duits maar klasse.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.