Volkswagen Golf: Hoeveel draait zo'n auto over het algemeen?

Bouwjaar: 1995

Ik heb een golf station gezien uit september 1995. Bij een vertrouwde garage. hij heeft 155000 gedraaid en is erg netjes. Een maat van me heeft een eigen poetsbedrijf en die heeft 'm gepoetst. Hij vond de auto erg netjes. verder weinig extras, maar dat geeft ook niet zo. Ik ben meer benieuwd hoeveel kilometers zo'n auto in z'n totaal over het algemeen draait. Het is een benzine. 1.6 55 kw E2 ofzo. Hij moet 3750 euro kosten. kan iemand mij dit vertellen.

Lolke Vrolijk

Geplaatst door Lolke Vrolijk (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,


dat heb je zelf in de hand..


onderhoud en rijstijl heeft invloed op alles.


paul,

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

als je zon ding een beetje onderhoud en niet als gti gebruikt kan zon ding met een beetje geluk nog wel een keer 150.000 km rijden. maar een gebruikte auto kopen is toch altijd een gok je weet immers nooit hoe het zal uitpakken, kan een hele goede auto zijn maar kan ook een exemplaar zijn die je helemaal arm maakt. maar als je nog wat van de prijs af kunt krijgen heb je geen dure wagen dacht ik, de km stand zou ik me niet druk om maken. let wel even op roest, deze golfjes zijn nogal roestegevoelig, achterklep is gevoelig om het raam, en kijk ook even naar de dorpels daar waar de krik onder moet onder de voordeuren. heb al meerdere meegemaakt die achter de rand waar de krik onder moet flinke gaten hadden. dus even goed met de hand er achter voelen of het niet krokant is.

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi, arie


crispy geluidje... :^)



paul,

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

hahah ja paul crispy geluidje hhahah

christopheva (0), 19 jaar geleden

Mijn cross auto is een golf 2 cl met 179.000 km.
Hij heeft tot nu toe goed(!) gereden. Maar nu is de koppeling kapot, dit zal wrs aan mijn 'rij stijl' liggen...

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

die kans is wel groot.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.