Volkswagen Golf II: hoge toeren (meer dan 2000) als de motor op temperatuur is

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

hallo,
ik heb hier een golf 2 staan welke nadat de motor op temperatuur veel toeren maakt als deze stationair draait. ik heb het dan meer dan 2000 toeren per minuut. Als hij koud is zitten te toeren op ongeveer 900 toeren per minuut.
wie weet wat dit zou kunnen veroorzaken en wat moet ik hier tegen doen..

rustig

Geplaatst door rustig (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Ron,

Hoe staat de ontsteking afgesteld en hoe staat het CO ?

Is het probleem ineens ontstaan ?

Loop eens alle vacuumslangen na, ook die dikke van de rembekrachtiger..Zijn deze allemaal in orde, neem dan eens wat remreiniger en spuit voorzichtig op carburateur, ook even onder de carb spuiten, de rubber afdichting scheurt nog wel eens graag en kan dit ook veroozaken. Je zou ook eens met de carb kunnen bewegen als hij warm is, merk je nu verschil ?

Gr Stefan

rustig (0), 13 jaar geleden

hoi. de rubberen pakking is reeds eerder vervangen en de vacuumslangen zitten allemaal op de juiste plaats.
Tijdens het bewegen van de carburateur gaat het toerental erg schommelen.. ik krijg het idee van valse lucht echter zou niet weten waar hij dit vandaan zou moeten halen.......
heb je nog een goed idee stefan?

alle ideeën zijn welkom

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Ron,

Je zegt dat de afdichting reeds vervangen is, was dit door een nieuwe of een gebruikte ? Als je zegt dat hij goed reageerd als je aan de carb beweegt, dan zou ik hem toch nog eens demonteren en goed de afdichting bekijken, desnoods een likje vloeibare pakking aanbrengen en weer in elkaar zetten.

Hier zal ook je probleem zitten, hij mag er niet op reageren als je aan de carb beweegt.

Gr Stefan

rustig (0), 13 jaar geleden

Hallo,
Ik wil iedereen bedanken voor het meedenken en het zoeken naar de oplossing van het probleem van de golf.
Ik heb de carb. + rubberen pakking er afgehaald en nadat alles goed nagekeken en schoongemaakt was er weer op gezet met één of andere vloeibare silicone pakking.
In het begin leek het erop dat de golf niet goed wist wat hem overkwam want hij liep vreemd maar na een klein moment liep hij als een goerd geoliede naaimachine. ALS NIEUW EN NIET MEER AFSLAAN!!!
dus bij deze allemaal bedankt

Groet Ron

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Bedankt voor de feedback!

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.