Volkswagen Golf II : hoog toerental stationair

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 gti

hallo

mijn golf 2 heeft een veel ste hoog toerental stationair hij draait 4000toeren stationair! weet iemand waar dat aan kan liggen en wat ik er aan kan doen?

rozemamarco

Geplaatst door rozemamarco (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

stefan84 (0), 15 jaar geleden

[quote=rozemamarco]hallo

mijn golf 2 heeft een veel ste hoog toerental stationair hij draait 4000toeren stationair! weet iemand waar dat aan kan liggen en wat ik er aan kan doen?[/quote]
4000 toeren ??

Controleer de gasklep en kabel eens ?

ook kan hij hoger stationair gaan lopen door een vacuum lek..maar zo hoog in de toeren ?

Heeft deze een spinkop ? er heeft toevallig toch niemand aan het schroefje van het co liggen klooien ?

Gr Stefan

rozemamarco (0), 15 jaar geleden

nouja mijn kabel is het niet en het probleem is hij heeft altijd goed gelopen en hij begon er in 1 x mee! eerst begon die 2000toeren te draaien...en later op de dag in 1 keer met 3500a 4000toeren! dat vind ik zo vreemd! en aan schroeven of iets dergelijks heb ik niet gezeten... en ik heb ook wel gehoord dat er dan misschien een temperatuursensor stuk kan zijn??

gr marco

stefan84 (0), 15 jaar geleden

Marco

Een kapotte temperatuursensor zal in dit geval niet de oorzaak zijn..

Blijft hij ook zo hoog lopen bij warme motor ?

Probeer anders eens de stationairschroef op de gasklep wat terug te draaien en kijk wat hij dan doet.

Gr Stefan

rozemamarco (0), 15 jaar geleden

met warme motor doet die het ook ja..net weer gekeken want hij heeft hele dag stil gestaan maar hij doet net zo ik start loopt die direct naar 2000toeren...blijft die op staan en zo gauw als ik gas een beetje in trap blijft die hangen op 3200toeren... maar die schroef kan toch niet zomaar verdraaid zijn of iets dergerlijks?

gr marco

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.