Volkswagen Passat: hooggierende benzinepomp

Bouwjaar: 1988, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8i

hallo heb semi oldtimer gekocht prima auto alleen de benzine pomp maakt hoog gierend geluid en blijft door lopen hoort dit zo? auto heeft pas 80.000 gelopen en loopt uitstekend. relais heb ik eruit gehad opengemaakt en is netjes , zodra ik er stroom opzet om te starten slaat ie netjes aan m, maar blijft doorlopen iemand enig idee?

renemt

Geplaatst door renemt (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

baseman (0) PRO, 16 jaar geleden

Hallo Renement

Ik denk dat jou benzine opvoerpomp in de tank niet deugt of vervuild is met gumachtige troep en daardoor gaat de andere (want waarschijnlijk heeft die auto nog 2 electrische pompen) janken omdat hij te weinig brandstof aangevoerd krijgt.
Misschien dat je het zeefje van de pomp in de tank kunt reinigen, maar de kans is niet zo groot.
De benzine van tegenwoordig is dikke troep en verslaat heel gauw en laat dan een gum achtige massa achter die de pompjes naar de bliksem helpen. Daarom is het voor gas reiders ook belangrijk met grote regelmaat even op benzine te reiden zo dat dat spul in de tank niet te oud word.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.