Volkswagen Golf IV: Hulp bij achterhalen code VW Golf navigatiesysteem

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Een paar jaar geleden hebben we voor mijn vrouw een Golf IV uit '98 gekocht. Hierin zit een geintegreerd navigatiesysteem.
De navigatieunit is uit 2003, dus is nadien in de auto gebouwd.
Na een accuwissel dit jaar vroeg het ding om een code.

Natuurlijk nergens een code te bekennen. Oude eigenaar kent 'm niet, in de boekjes niets te vinden en op de unit zelf staat ook geen code.
VW houdt een database bij met codes, gekoppeld aan serienummers van de units. Unit is wel bekend, maar na opvragen en invoeren van deze code, geeft de unit niet thuis.

Is er iemand die tips heeft om het apparaat weer aan de praat te krijgen?

Ook ervaringen bij andere VAG auto's zijn bruikbaar verwacht ik (Audi / Seat / Skoda ).

evdboogaert

Geplaatst door evdboogaert (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Als je de code niet zelf kan veranderen (dat weet ik niet) dan zou de code die je bij vw krijgt gewoon moeten werken.
Hoe is de code opgevraagd? Via nummer op radio en dan in hun pc ingevoerd of met de testkast aangesloten op de auto en dan de code aangevraagt? Als je 1 van de 2 nog niet hebt geprobeert dan zou ik dat eerst proberen.
Anders vragen of de dealer kan kijken in hun systeem wie de eigenaren zijn geweest, misschien doen ze dat en kan alleen als wagen ooit bij een dealer is geweest, en dan kijken of die de code nog weten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.