Volkswagen polo: Ik wil mijn koplampen er af halen maar het lukt niet!!!!!

Bouwjaar: 2001

Ik heb een vw polo, nou had ik er new lampjes in gedaan voor wat beter licht, Van 55w naar 100w of dat al kan??
Maar gevolg was wel dat mijn lamje na 2min kapot sprong.
Daarom nu allemaal glas in me koplamp. Daarom moet de lamp er even af me knipperlicht lukt al wel maar me lamp gaat erg moeilijk, misschien moet dat wel maar ik wil het wel even zeker weten.

sunder

Geplaatst door sunder (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

snowman11000 (0), 18 jaar geleden

Als eerste is het niet toegestaan 100 w lampen te voeren en worden deze sowieso bij een apk afgekeurd, tevens kan de bedrading en aansluitingen vanuit de zekeringskast schade oplopen dat de zaak te warm word doordat deze niet is berekend op 100 watt .....en deze koplampen zijn goed te demonteren.

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

als je alle schroefjes los maakt van de lamp, dan moet hij er soepel uit kunnen komen.


mvg

Wauter (0) PRO, 18 jaar geleden

Eh Snowman, bij APK controleer je niet het wattage van een lamp. Alleen werking en afstelling. Er wordt wel gesproken over te weinig opbrengst, maar niet over teveel.
Echter... wettelijk gezien mag 100W idd niet, dus bij een overijverige agent die het ziet ga je op de bon.
Een echte aanrader is het idd ook niet, bedrading e.d. zijn er niet op berekend. Ook kan je koplampglas springen door de warmte.

arie549 (0) PRO, 18 jaar geleden

buiten de apk om..........wat denk je dat de bedrading gaat doen met die 100 watt gevallen? en je blaker? is van kunstof met een chroom laagje, gaat die echt niet leuk vinden hoor die hitte...

Hans4040 (265) PRO, 18 jaar geleden

Pfffffff.............. Plof !

stefan84 (0), 18 jaar geleden

wie zoekt die vind

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.