Volkswagen Golf V: Ik zoek de locatie van de koelvloeistof temperatuur-sensor

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 FSI

Beste leden,

Ik ben jeffrey, en ik heb een probleem/storing.
Afentoe krijg ik een storing door in mijn dashbord, ik heb mijn auto laten uitlezen en hij gaf aan dat het mijn temperatuursensor is en dat ik die moet vervangen.
Maar de ene keer doet de sensor het wel en loopt hij rustig naar de 90 graden, zonder storing en ook met storing. En ik vind dat nogal raar ik denk zelf dat het probleem
bij de kabels ligt of het stekkertje van de sensor alleen ik heb geen idee waar die zit. In het motorblok of in mijn radiateur bij de thermostaat. ik zou der graag zelf naar willen
kijken en oplossen zonder naar een garage hoeven te gaan.

ik hoop dat iemand mij hier mee zou kunnen helpen door middel van uitleg of eventuele oplossing met of zonder foto, alvast vriendelijk bedankt.

Groetjes jeffrey.

Jeffrey-078

Geplaatst door Jeffrey-078 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 10 jaar geleden

de rode stip is de plek waar deze zit
[url=http://postimg.org/image/bz26te8j7/][img]http://s21.postimg.org/bz26te8j7/Knipsel...[/img][/url]

Jeffrey-078 (0), 10 jaar geleden

Heey top!! Hartstikke bedankt hier kan ik wat mee.

Gr jeffrey

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.