Volkswagen Golf: Inbouwen lichtverklikker Golf 2 89

Bouwjaar: 2005

Wie weet welke 2 draden ik moet hebben voor het inbouwen van een lichtzoemer in een Golf 2. Hopelijk weet iemand dat zoe, dan hoef ik de zekeringkast niet uit te bouwen want alle draden zitten er achter.

Butsman

Geplaatst door Butsman (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Hans4040 (310) PRO, 18 jaar geleden

Doe de rode draad aan de zekering van je dimlicht en doe de zwarte draad aan een zekering waarop spanning komt als het contact aanstaat.
Als je het contact uitzet wordt dit massa en gaat de zoemer.

Hans4040 (310) PRO, 18 jaar geleden

Het kan ook anders n.l :
doe de rode draad aan de draad van het stadslicht en de zwarte aan het deurkontact (massa) dan gaat de zoemer als je licht aanstaat en je doet de deur open.

arie549 (0) PRO, 18 jaar geleden

ik zou voor de tweede optie gaan, dat gepiel met de draden aan de zekeringen is ook niks.

Paulus8636 (0) PRO, 18 jaar geleden

Dimlicht gaat uit als je het contact uitzet dus dat werkt niet. Je moet de draad van het parkeerlich (stadslicht) hebben en de draad naar de deurschakelaars. Dus zoals Hans het in z'n tweede reply beschrijft.
Succes,
Paul

Butsman (0), 18 jaar geleden

Ok, valt dus wel mee dus. Niet zo heel ingewikkeld. Bedankt voor de tips!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.