Volkswagen Passat: inbouwen radio/cd/dvd din 1

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi

hoi,
Ik heb een eigen probleem, ik wil graag een radio cd/dvd din 1 inbouwen op de plaats van een origineel rcd 300 radio /cd van mijn passat 3c sportline , weet iemand hoe ik aan het werk moet gaan en wat heb ik daarvoor nodig ( natuurlijk alle extra aanwijzingen zijn welkom ).
Wat schema's is ook welkom.

assaad

Geplaatst door assaad (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

poppekast (0) PRO, 15 jaar geleden

1 radio uitbouwen hiervoor moet je de kap om de radio loshalen radio zit met 4 torxen vast
2 er moet een ander radioconsole in kun je krijgen/kopen bij de dealer
3 je moet een verloopstekker hebben van vw passat 3c naar din voor de radio ook een antennesplitter
4 zit er ook navigatie op de radio raad ik je aan een interfacekabel te kopen http://www.tomacarparts.nl/Downloads/can... hier een link wat het is als je deze ertussen zet heb je gelijk je snelheidssignaal e.d. dan vervalt punt 3
heb je geen navi zal je nog een geschakelde plus draad vanaf je zekeringkast moeten trekken orgineel loopt dit via canbus maar deze vervalt dan mits je er een interface tussen zet die zet de canbus ook om in geschakelde plus

vergeet niet natijd de radio uit de gateway te coderen anders krijg je storingen



dit was het wel zo n beetje

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.