Volkswagen Passat: uitlaat

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 19tdi 90pk

Hallo, de uitlaat van mijn passat rammelt redelijk hard als mijn auto stationair draait, buiten hoor je dit niet enkel binnen tegen de bodem.
Nu heb ik me laten vertellen dat dit de flexibel is vlak aan de katalisator en dat deze enkel te vervangen is samen met de katalisator. bestaat er een methode om dit op te lossen zonder iets te vervangen want voor de rest scheelt er niks aan de uitlaat. Alvast bedankt voor de info.

patgo

Geplaatst door patgo (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (20) PRO, 15 jaar geleden

nee daar is niks aan tedoen trouwens is het niet het binnenwerk van de kat die rammeld want dat komt ook nog wel eens voor.

groetjes jan.

audia4 (0) PRO, 15 jaar geleden

jan, niet helemaal mee eens, bij de automateriaalzaak zijn universeel flexibels te koop. die kun je op de plaats van de oude lassen.

voor een bedrijf niet rendabel door de demontage, las en montage uren. Meestal is de hele handel vervangen dan goedkoper.

voor een particulier die zijn uurtarief niet rekent een prachtige oplossing.....

jan T (20) PRO, 15 jaar geleden

harry dar heb ik ook wel aan gedacht hoor dat gebeurt bij ons ook maar bij een passat is het erg krap en de kans dat het gaat rammelen of aan lopen is dus niet denkbeeldig daarom dat ik zei dat hij vervangen moest worden.


groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.