Volkswagen Passat: ruitenwissers werken niet

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 20V

Vorige maand met vorst begonen mijn ruitenwissers moelijk te lopen,ik dacht het is niks,kwam door de vorst.Nu laatste week heb ik alleen hoogste snelheid en kan sproeien.Snelheid 1 en 2 willen niet meer.Wat kan het zijn.Relais of motor.Op hoogste snelheid maken de wissers af en toe wel hun cyclus af soms niet.Dan moet ik ze zelf uitschakelen.
Alvast bedankt

bubi

Geplaatst door bubi (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

jan T (20) PRO, 15 jaar geleden

de kans dat de motor het is is het grootst.
haal de stekker van de motor af en controleer bij verschillende standen van de schakelaar of dit door gegeven wordt naar de motor gebeurt dit dan weet je zeker dat de motor vervangen moet worden.

groetjes jan.

bubi (0), 15 jaar geleden

dank je wel.Zal ik doen

johndoornbosch (0) PRO, 15 jaar geleden

mechanisme zit vastgeroest. wat je kan doen om er zeker van te zijn is de stangen van de motor te klikken dan moet je de ruitenwissers makkelijk kunnen bewegen.zo niet dan mechanisme vervangen. gr john

bubi (0), 15 jaar geleden

ik zat zelf te denken aan relais,want die regelt toch snelheden of heb ik foutAf en toe als ik ruitenwissers aanzet op hoogste snelheid en als ik dan snelheid verlaag dan blijven ze werken,meestal niet:)

johndoornbosch (0) PRO, 15 jaar geleden

ik heb je een tip gegeven hoe je snel kan controleren of het in je mechanisme zit. dus niet denken maar doen.

bubi (0), 8 jaar geleden

mechanisme vastgeroest.schoongemaakt.werkt prima nu

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.