Volkswagen golf iV tdi: inhouden

Bouwjaar: 2000

Deze golf houdt bij het optrekken in, ook bij verder doorrijden/doortrekken is het net als of je turbo wel of niet inschakelt? je krijgt weer een stoot en schiet je weer vooruit dit gaat zo door de luchtmassameter lijkt goed de turbo druk ook die schiet dan wel even omhoog tegen de 2 bar aan. herkent iemand deze klacht

R.arkes

Geplaatst door R.arkes (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

lightsomedog (0) PRO, 19 jaar geleden

hoe kom je aan deze waarde van de turbo zijn dit meetwaarde blokken zo ja zet er dan ook de meetwaardeblokken van de lmm bij.
max.

GOVA (0) PRO, 19 jaar geleden

Heeft deze een variabele turbo?

R.arkes (0) PRO, 19 jaar geleden

Het was toch de luchtmassameter normaal is alle power weg maar bij deze kwam het (zoals ik al aangaf toch terug) doordat dus de turbo druk te hoog opliep werd de waste gate opengezet met als gevolg de power weer weg. ik heb natuurlijk eerst wel de turbo gecontroleerd (dit is geen variabele) en of de overdrukklep wel openging, daarna de turbodruk regeling gecontroleerd. zo zie je maar dat deze vreemde storing toch weeer in de lmm zat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.