Volkswagen Lupo: inhouden bij warme motor bokkeren en stinken themperatuur sensor

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

Hoi

Ik heb een lupo van 1999 1.0 benzine.

Probleem:

bij een koude motor loopt de auto redelijk goed bij een warme motor loopt hij slecht houd in en bokkert en stinkt ontzettend ik heb de gasklep schoongemaakt was egt helemaal zwart heb een nieuwe termostaathuis met thermostaat gekocht en daarna heb ik hem laten inlezen gaf geen probleem aan na veel zoeken blijkt mijn themperatuur sensor op het uitlees apparaat aan te geven -31 graden terwijl de motor dan al op 90 graden staat daardoor denk ik dus dat het systeem de verkeerde gegevens van de computer krijgt en daarom slecht loopt en inhoud wat kan ik hieraan doen heb /had de thempratuursensor en behuizing al vervangen.

jodecy

Geplaatst door jodecy (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Lupo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

diko (0) PRO, 16 jaar geleden

als je de temperatuursensor al hebt vervangen en de computer geeft nog steeds -31 graden aan,dan moet je de bedrading van de sensor naar de computer controleren.
mvg Diko

hellbat (0) PRO, 16 jaar geleden

heb je wel de goeie tem. zender vervangen, er zitten er 2 op volgens mij. 1 voor de motorecu, en 1 voor je tellerindicatie.

groeten Marcel

jodecy (0), 16 jaar geleden

ik heb die vervangen boven op de motor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Lupo of stel zelf een nieuwe vraag.