Volkswagen Lupo: inhouden lupo als hij warm is

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.0

hoi ik heb een lupo en die loopt slecht als die warm is dan houd hij heel erg in heb hem achter de computer gehad en laten uitlezen blijkt dat mijn auto aangeeft dat de temperatuur op -31 graden aangeeft terwijl hij op het dashboard aabgeeft dat de motor warm is en op 90 graden staat ik denk dus dat ik de auto de verkeerde gegevens krijgt en daarom met warme motor niet de goede afstelling krijgt nu heb ik de thermostaat huis en thermostaat nieuw gekocht bij de dealer en vervangen nu doet hij het nog heeft iemand een oplossing en waar zit de thermostaat in de regelkast van de luchtinlaat voorverwarming.

jodecy

Geplaatst door jodecy (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Lupo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Audidriver73 (0) PRO, 16 jaar geleden

Heb je ook de temperatuursensor vervangen? Aan de thermostaat zal het niet liggen.

jodecy (0), 16 jaar geleden

waar zit die sensor dan

Audidriver73 (0) PRO, 16 jaar geleden

Meestal in of bij het thermostaathuis, anders in een leiding van het koelsysteem. Deze heeft een vierkante 4polige stekker, kan niet missen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Lupo of stel zelf een nieuwe vraag.