Volkswagen Transporter: inhouden / bokken volkswagen transporter

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5TDI 96KW

Hallo,

Ik heb een volkswagen transporter staan. Deze auto bokt en houdt een beetje in als je het gaspedaal onderin drukt. Heeft iemand een idee wat dit kan zijn ?

Mvg,

Eric

megeric

Geplaatst door megeric (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Ruudjedk (0), 12 jaar geleden

Hallo,

Begin eens met de diesel filter te vervangen.
Ik heb hetzelfde voor gehad.

Rudi

megeric (0), 12 jaar geleden

Hallo Rudi,

Zal dat eerts eens gaan doen. Alvast bedankt. Kom er op terug.

Eric

megeric (0), 12 jaar geleden

Hallo Rudi,

Het brandstoffilter vervangen biedt geen oplossing. Wij denken zelf aan de kabelboom onder het kleppendeksel.

Als de auto koud is, heeft hij heel veel moeite met aanslaan. Het is nu natuurlijk erg koud en dat scheelt ook. Als de auto is aangeslagen, dan krijg je een flinke rookpluim.
Bij een koude motor stottert de auto niet en houdt ook niet in. Heb de LMM al los gegooid, maar dat geeft geen verschil.

Het lijkt het meest op een bezine auto die niet op tijd staat. vandaar dat wij toch aan een elektronisch probleem denken.

Jan227 (5) PRO, 12 jaar geleden

Hallo, geen foutcodes ? Controleer stationair de BIP afwijking /regeling voor rustig stationair draaien en rijdend de meetw blokken 23 en 24 en kijk wat deze waardes doen als het schokken optreedt. Compressie okee ? Wat is de km stand ? Groet Jan227

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.