Volkswagen Caddy: injectie regelaar

Bouwjaar: 1996

Hallo,ik heb een caddy diesel die af en toe uitvalt,ik krijg dan een storingsmelding op het dashbord (geel lampje)en daarna kan ik hem weer starten en gewoon rijden.
Ik heb eerst relais 109 vernieuwd omdat die dezelfde storing geven ,maar zonder succes.
Nu heb ik hem uit laten lezen,niet bij een dealer maar gewoon garagebedrijf,en geeft de diagnose test uit dat de injectie regelaar hapert ,af en toe treed er storing op.
Nu is mijn vraag wat is de injectie regelaar??is dit de derde verstuiver waar dat kabeltje aanzit,de klopsensor ,of zit ik er naast. B.V.D.

anoniem-1573996169

Geplaatst door anoniem-1573996169 (0) , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

johndoornbosch (0) PRO, 18 jaar geleden

ik ben bang dat je kabelboom slechte + en - lassen heeft, dus de kabelboom of de draden van de pomp naar het regelapparaat omleiden.

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo robby..

met de injectie regelaar bedoeld de dealer mee, de regelschuif, deze bevind zich in de brandstofpomp..

paul,

anoniem-1573996169 (0), 18 jaar geleden

dan zal ik eerst even de draden kontroleren,en als dit probleem zich blijft voordoen denk ik dat ik er een andere pomp op zet,bedankt voor jullie reactie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.