Volkswagen Passat: injector stuk

Bouwjaar: 2002, Brandstof: LPG, Motorcode: 2000cc-130pk

goeieavond,ik heb een lpg probleem inmiddels gevonden het is een injector ,er is er maar 1 stuk maar het advies is ze alle 4 te vervangen het systeem is ag g3 is er iemand die mij kan vertellen of het nodig is ze alle 4 te vervangen en wat dat ongeveer kost,groeten sjef

jt.dankers

Geplaatst door jt.dankers (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Zou alleen de kapotte vervangen,de rest werkt toch nog goed?

Ricky

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

Dat alle 4 vervangen zijn weer van die adviesen van als de kassa maar rinkelt hebben we omzet en dus winst$$$$$$

De rest vervangen is vroeg genoeg als die het ook opgeven. Je zult er nooit op stil komen te staan; dan ga je namelijk gewoon op benzine naar huis.

jt.dankers (0), 16 jaar geleden

goeiemiddag,beste ricky en audia4 bedankt voor jullie tip de auto is gerepareerd en loopt prima de lpg specialist was er indd niet blij mee moest 177 euro betalen tel uit je winst als je dat maal 4 doet nogmaals bedankt ,groetjes sjef

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.