Volkswagen passat tdi 130pk: instrumentenbord staat los

Bouwjaar: 2003

Hallo ,zijn er nog passat's van hetzelfde bouwjaar(09.2003) waar (volgens mij) het instrumentenbord losstaat??Als ik een bocht neem,naar links of naar rechts,hoor ik gekraak ( en niet weinig)van onder het instrumentenbord.Meer bepaald ,onder de vooruit.En het moet volgens mij wel het instrumentenbord (of hoe noem je het complete daschbord?)zijn want als ik bv.een vod tussen de voorruit en het daschbord duw is het geluid weg.Het is heus niet weinig lawaai.Kan je het complete bovenste deel van het daschbord verwijderen voor controle of is dat een imens werk.
Zijn er nog mensen die dit reeds gehoord of voorgehad hebben?

charly1612

Geplaatst door charly1612 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

wietse11996 (0) PRO, 19 jaar geleden

hebben ze volgens mij wel vaker last van even naar dealer gaan nog garantie daar hebben ze er wel een schrijfing van

charly1612 (0), 19 jaar geleden

De wagen is vandaag binnen bij de dealer en ze gaan het instrumentenbord vastzetten .Bleek na proefrit met technieker toch een los instrumentenbord te zijn.Van een schrijven hadden ze geen weet.
Ik hou jullie wel op de hoogte.

charly1612 (0), 19 jaar geleden

Probleem is opgelost
Het was de dwarsbalk achter het instrumentenbord die los zat.Is dit mogelijk of zit er geen dwarsbalk op deze plaats??
Maar het vervelende geluid is nu wel weg.(het ganse instrumentenbord moest er wel uit )

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.