Volkswagen Passat: condens op de ramen

Bouwjaar: 1996

ik heb constant condens op de ramen.de auto is droog van binnen.
moet blower constant op 4 hebben wil ik wat blijven kunnen zien.als ik de airco aan zet is het groten deels over.herkent iemand dit probleem,graag een reactie.het is een variant 19 tdi.

wabe

Geplaatst door wabe (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Dirk2301 (0), 19 jaar geleden

Kijk eens of het interieur filter niet verstopt is.

blijegeit (0) PRO, 19 jaar geleden

lekker de deuren niet???

maar ik zou in ieder geval naar waterlekkage gaan zoeken als ik jou was.

suc6

maikel6834 (0) PRO, 19 jaar geleden

Het ontwateringsgaatje van het regenwater (onder het ruitenwissermachanisme) wil ook wel eens dicht gaan zitten door bijvoorbeeld bladeren, takjes en/of zand.

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

kan heel goed wat dirk zegt, een heel erg verstopt interiuer filter. krijg je ook zo'n klacht. en kijk ook eens aan de binnenkant van de achterlichten , hier willen deze dinge n ook nog weleens lekken waarna het water langzamerhand onder je achterbank loopt en je auto heel erg damp van binne wordt.

wabe (0), 19 jaar geleden

het probleem is er nog steeds,maar ik weet nu dat het water uit de achterstijl vandaan komt,en dan in het opbergvak loopt,aan weerszijden.De antenne is al opnieuw gekit en ook de achterramen zijn gedaan .Misschien weet iemand iets B.V.D

Averdonk (0) PRO, 19 jaar geleden

Misschien langs de bevestigingsbouten cq gaten van het roofrack? Al eens vaker gehad.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.