Volkswagen TRANSPORTER TDI 128 KW DC 1.0 2005: interieurverwarming / kachel schommelt (ineens hard blazen, dan

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 128

goede avond,

inmiddels ben ik weer tegen een probleem aan gelopen met mijn volkswagen transporter. Ik heb al rondgezocht op internet maar kan er weinig tot niets over vinden helaas.
Het gaat om het volgende, wanneer ik rijd in mijn VW t5, gaat de interieurverwarming zomaar uit zichzelf op zn hardst blazen 5 tot 10 sec....vervolgens weer zachtjes, dan weer hard etc etc. En dit blijft maar doorgaan, ongeacht welke stand de aanjager staat.
het betreft het digitale model, zie afbeelding, uiteraard is het een voorbeeld, mijne is wel links gestuurd ;) en geen automaat.

Van vroeger (andere auto's) weet ik dat wanneer de aanjager het niet op stand 1 en 2 doet bijvoorbeeld, maar wel op 3 en of 4, dan was het 9 vd 10 keer de kachelweerstand, maar ik heb nu geen idee of dit ook het geval is. Ik heb hem ook nog niet kunnen vinden eigenlijk.
begreep dat deze weerstand zich onderin (onder dashboardkastje) ergens moet bevinden. Vandaag even gekeken maar zag volgens mij wel het motortje, maar nergens een stekker te bekennen waar de weerstand zou kunnen zitten.

Iemand enig idee?

johantje22

Geplaatst door johantje22 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.