Volkswagen Caddy: Kabelboom Caddy

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: AEY

Ik heb sinds een week of zes een VW Caddy en na een week niets anders dan rare storingen. De ene dag gestotter bij constante snelheid en bij opnieuw starten is het vaak weer weg, de andere dag gestotter bij optrekken bij koude motor, maar naar een paar km weer verdwenen. Dan plots na een lange rit zakt toerental langzaam stotterend terug. Heb de auto uit laten lezen, geen foutmelding. Nieuwe brandstof filter en temp.sensor gemonteerd, geen resultaat. Problemen zijn vaak een paar dagen weg na gerotzooi aan de kabels onder de motorkap na stekkers inspuiten. Nou las ik hier ergens op het forum over een "bekend probleem" van een kabelboom die rare storingen kan veroorzaken bij dit type. Over welke kabelboom gaat dit. Is het de kabelboom naar de pomp? Moet de hele boom worden vervangen of alleen enkele draden? Weet iemand hier misschien iets meer over, want ik ben er even af.

Edo

Edo.S

Geplaatst door Edo.S (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Caddy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

johndoornbosch (0) PRO, 17 jaar geleden

als de storing inspuitregelschuif regel verschil aan geeft dan pomp laten testen is deze goed dan bypass bedrading van pomp naar ecu maken

Edo.S (0), 17 jaar geleden

Als de inspuitregelschuif regelverschil aangeeft, hoe controleerd men dat? of moet ik dat laten controleren?......Het vreemde is wel, als hij weer een aanval heeft en de motor stotterend stationair draaid, en ik zit bij de stekkerbedrading van de pomp, pakt hij hem op en loopt stationair weer goed.

johndoornbosch (0) PRO, 17 jaar geleden

laat hem eerst maar eens uitlezen

Edo.S (0), 17 jaar geleden

Alweer? Twee week terug uit laten lezen. Geen foutmeldingen, of zij moeten al niet weten waar ze over praten. Lijkt me sterk, maar is natuurlijk mogelijk. Gloeilamp heeft ook nooit geknippert trouwens.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Caddy of stel zelf een nieuwe vraag.