Volkswagen Golf 7 facelift 2014: kachel flap rechts

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1200

Vraagje Golf VII 2014 1200 TSI highline .De kachel flap aan de rechterzijde het witte tandwieltje daarvan valt daar vaak uit de boring op het afdekplaatje bij de voeten, al div malen terug gezet en de flappen gecalibreerd maar blijft eruit vallen. De twee weerhaakje aan tandwieltje al ietsje strakker gezet door naar buitente buigen maar meer helpt niet. Vooral tijdens het kalibreren dan gaat het fout, het merkteken stifje valt ook goed in de uitsparing van het tandwiel.

Kaneel 200

Geplaatst door Kaneel 200 (65) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf 7 facelift? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

bert klein (85) PRO, 2 weken geleden

nieuw stappenmotortje incl tandwiel monteren

    Oke Bert, Zekers weten dat dit de oplossing zal zijn?, de stappenmotor werkt wel normaal geeft de volle uitslag zowel naar + - temp. - Kaneel 200 (65), 2 weken geleden

Kaneel 200 (65), 2 weken geleden

Flap servomotor Tandwieltje weer teruggezet op de merktekens en alles werkt weer normaal, toch nog even aanzien hoe lang of het duurt dat die weer eruit valt, voordat ik over ga op een nieuw servo motor, omdat die normaal werkt wil die nog niet gelijk vervangen...Het is trouwens ook een erg gammel ontwerp die tandwieltjes.

bert klein (85) PRO, 2 weken geleden

Er is in het verleden een modificatie geweest op dit onderdeel ,terug plaatsen oude onderdeel zorgt weer voor hetzelfde probleem

Kaneel 200 (65), 2 weken geleden

Oke Bert bvd ik wacht het nog even af komt de storing weer terug dan ga ik de servo incl nieuw tandwielje vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf 7 facelift of stel zelf een nieuwe vraag.