Volkswagen Golf 2016: Accu

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Benzine, Motorcode: CHZ, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 85

Beste Leden
Ik wil vragen hoelnag een accu mee gaat ik heb mijn Volkswagen Golf al vanaf het begin dus dat is bijna 8 jaar en er zit nog steeds de eerste accu in . heb nog geen problemen met starten enz er zijn inmiddels 73000 km mee gereden .

johnnyboij

Geplaatst door johnnyboij (50) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

3 maanden geleden - Beunhaas

Soms stoppen ze er na 2 jaar mee en soms kan een accu wel 10 jaar mee, afhankelijk van kwaliteit en gebruik, valt geen peil op te trekken...
Ik zou me er vooral niet druk over maken en pas vervangen als het nodig blijkt te zijn.

3 maanden geleden - Siem Bijman

Heeft je auto een start/stopsysteem? Zoja, die werken dan vaak niet meer als de accu minder wordt. Maae met Beunhaas eens, niet druk om maken tenzij je hoort dat hij wat langzamer rond gaat. In de zomer vaak geen probleem, maar als het kouder wordt wel. Zie dit artikel om de accu te (laten) testen: https://problemcar.nl/kennisbank/autotec...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.