Volkswagen Polo: kachel in de auto blijft warm,knop staat op koud

Bouwjaar: 2003

hallo wie heeft dit eerder meegemaakt, als ik verwarmings knop helemaal op koud zet ,blaast de ventilator gewoon maximale warme lucht,auto is met airco uitgevoerd..

zundappgek12406

Geplaatst door zundappgek12406 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

Regelklep defect is mogelijk. Laat hem eerst uitlezen-->deze storing meld zich namelijk.

zundappgek12406 (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo volgwagen weet je toevallig ook de uitlees code,en kan ik ook een actuator test doen,aansturen van deze kleppen enzo,ben in het bezit van een vag 1551 en van vagcom..en als deze klep kapot is moet het hele dasboard gedemonteerd worden??

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

Jep in dat geval moet het dashboard er dacht ik wel uit. storingscodes weet ik zo niet. Heb je er geen storingscode in staan dan?
Met actuatortest wel een temperatuur schommeling (klep word open/dicht) gestuurd? (eerst ff warm rijden)

zundappgek12406 (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo stelmotor v68 was kapot weet ook iemand of ik deze moet inlezen, of de leerwaarde wissen of dergelijke, en wat zijn hier de codes voor..

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

De nieuwe inleren of de oude overnieuw inleren?
Volgens mij niet, probeer anders even of hij juist werkt, zo ja: afblijven en dicht bouwen

zundappgek12406 (0) PRO, 18 jaar geleden

motor moest wel ingeleerd worden,om perfect te kunnen functioneren,anders kwam steeds de fout code motor spanningsloos,weer terug 08 04 001 dan 20sec wachten,volgwagen nog bedankt voor het meedenken..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.