Volkswagen Polo: motor slaat af tijdens rijden

Bouwjaar: 1991

na 20 min ermee gereden te hebben, sloeg de polo af, na 10min gewacht te hebben deed hij het weer. Dit is niet de eerste keer dat het gebeurt, het betreft een monopoint injectie 1.3.
wat kan het probleem zijn?

voland11843

Geplaatst door voland11843 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

RoelV (0) PRO, 18 jaar geleden

Ontstekingsmodule komt vaak voor. Deze zit als ik het goed heb onder de motorkap aan de bestuurderskant tegen het schutbord of in de goot onder de ruitenwissers. Klein zwart kastje.

voland11843 (0), 18 jaar geleden

hij start nu helemaal niet meer, krijg geen vonk en heb de vierkante bobine vervangen als het goed is zit daar de onstekingsmodule bij in, maar er gebeurt nog steeds niks als ik een bougie op de bobinekabel druk. waar kan het nog meer aan liggen?

jan T (20) PRO, 18 jaar geleden

KIJK EENS NAAR JE VERDELER ; WANT ALS DIE NIET GOED IS DOET HIJ HET OOK NIET.
KJIK OOK OF ER PLUS EN MIN OP STAAT.
EN MMAK OOK EEN DRAADJE AAN DE MIDDELSTE AANSLUITING VAN DE STEKKER EN TIK DAARMEE TEGEN MASSA EN KIJK DAN OF JE WEL EEN VONK HEB ; HEB JE DAN EEN VONK DAN IS DE VERDELER STUK ZO NIET DAN MOET JE VERDER ZOEKEN ; SUKSES JAN

voland11843 (0), 18 jaar geleden

het probleem is opgelost, de hall-gever achter de verdelerkap was kapot, doordat een lagertje ervan was kapot gelopen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.