Volkswagen Golf II : kachel wordt warm en daarna koud

Bouwjaar: 1988, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Termostaat is reeds vernieuwd, slangen van en naar kachelradiateur worden warm, kachel wordt in eerste instantie ook warm maar daarna weer koud .

f zwart

Geplaatst door f zwart (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Hoe is de motor temp tijdens het rijden ?

Gebruik maar eens de zoekfunctie,

Het kan de kachelradiateur zelf zijn, of de vernauwingen tussen beide kachelslangen in, bij sommige type's zitten deze er niet tussen, volg even de slangen die van de kachel afkomen bij het schutbord, ook de de warm / koud klep binnenin het probleem veroorzaken, hier zit een soort schuim op en als dit na de jaren eraf is gegaan sluit deze niet meer af en krijg je dus ook geen warme lucht meer, foto ervan vind je in een ander topic.

Als je die 2 vernauwingen ertussen hebt zitten, 1 alu en 1 plastice is dat, sloop de dan ertussen uit en verbind de slang met een pijpje.

f zwart (0), 14 jaar geleden

Ik heb de ventielen? uit de slangen richting de kachel vervangen door 2 stukjes cv pijp Ø22mm, en de kachel werkt weer.
Bedankt.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Kijk eens aan!

Bedankt voor de feedback!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.