Volkswagen Transporter: Kachelbedieningpaneel probleem

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2500 174PK

Mijn kachelbedieningpaneel knop van boven-bendeden-zijkant kunt zetten draaide heel stroef en moeilijk. En sinds maand kwam er geen lucht uit aan de zijkanten dus ik dach kachelbed.paneel is stuk. Ben naar de sloperij gegaan en heb eentje gekocht en de oude los gehaald en tijdens los halen stuk gemaakt oude paneel. En nieuwe van de sloperij weer opgezet. maar heb ook tijdens dit operatie ook de asr knop los gehaald.En weer alles netjes gemonteerd. Maar nu brand constant mijn asr lampje in het teller en hij geeft nog steeds geen lucht uit aan de zijkanten. dus was waarschijnlijk was andere oorzaak. dus heb niks voor niks paneel vervangen. Maar nu brand om de minuut lampje van airco maar airco werkt zelf helemaal niet.

???? wat kan het zijn misschien verkeerde kachelbed.paneel of moet ik hem laten resetten bij de dealer

HELP HELP wat kan het zijn wat kan de oorzaak zijn dat hij geen lucht geeft aan de zij kanten en dat de airco van zelf aan gaat en asr lampje brand...!!!

Met vriendelijk groeten
Seref 795

Oja tis een T5 174PK uit 2003

Seref795

Geplaatst door Seref795 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

johndoornbosch (0) PRO, 15 jaar geleden

kabelbevestigingen op het kachelhuis checken (zie boven)

johndoornbosch (0) PRO, 15 jaar geleden

gefeliciteerd met de late gegevens

johndoornbosch (0) PRO, 15 jaar geleden

onderste afbeelding is de juiste de rest vergeten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.